Openstaande vacatures

Je vindt hier alle openstaande vacatures. Zie je meerdere functies die voor jou geschikt zijn en wil je eerst een oriŽnterend gesprek? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Zit jouw baan er niet bij en denk je toch iets te kunnen betekenen voor Hoppenbrouwers? Stuur dan een open sollicitatie.

Hoppenbrouwers staat ook open voor mensen uit een bijzondere doelgroep, je kunt hierbij denken aan mensen met een arbeidsbeperking, 50+ers, jongeren of een andere bijzondere doelgroep. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met de afdeling Personeelszaken.

Een duale leerlroute biedt de mogelijkheid om je HBO Elektrotechniek diploma te halen in een combinatie van leren en werken. Je gaat 1 dag en avond per week naar school en komt 3 of 4 dagen per week werken.
aanleggen van beveiligingsinstallaties zoals inbraaksignalerings- en camerasystemen, brandmeld- en ontruimingsinstallaties en toegangscontrole.
Realiseren en zelfstandig installeren van (deel-)installaties, toezicht houden op de kwaliteit van de installatie en sturing geven aan onderaannemers.
Realiseren en zelfstandig installeren van (deel-)installaties, Plannen en uitvoeren in overleg met klant en projectteam, Leidinggeven aan maximaal vijf medewerkers.
Inspecteren conform NEN 1010, NEN 3140 en thermografie, interpreteren van meetgegevens, opstellen van inspectierapporten, adviseren van collegaís en klanten.
Je wordt begeleid door een ervaren monteur en doe je alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden aan proces- en productie-installaties, zoals het bekabelen, aansluiten en testen van besturingsinstallaties.
Als junior monteur wordt je begeleid door een ervaren monteur en doe je alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden, zoals het bekabelen, aansluiten en testen van installaties.
Het programmeren, testen en inbedrijf stellen van PLC/SCADA besturingen voor de industriŽle bedrijfstak van procesautomatisering tot machinebouw in teamverband en onder leiding van een ervaren software engineer.
IndustriŽle automatisering. Alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden aan proces- en productie-installaties, zoals bekabelen, aansluiten en testen van besturingsinstallaties.
Opnemen van werkzaamheden en adviseren van de klant, Het opstellen van een marketing-verkoopplan
Realiseren en installeren van beveiligings- en brandmeldinstallaties onder begeleiding van een ervaren collega
Zit jouw baan er niet bij en denk je toch iets te kunnen betekenen voor Hoppenbrouwers? Stuur dan een open sollicitatie.
Realiseren van besturingspanelen volgens tekening, realiseren van verdeelsystemen volgens installatieschema.
Verantwoordelijk voor een efficiŽnte en effectieve realisatie van ďverbeteringen en vernieuwingenĒ binnen de gestelde doelstellingen, begeleiden en ondersteunen van verbeterprojecten, houden van procesaudits, analyseren van de probleemsituatie, verbeteringen aan standaard documenten en dashboards in het ERP systeem Syntess Atrium.
Het programmeren, testen en inbedrijf stellen van PLC/SCADA besturingen voor de industriŽle bedrijfstak van procesautomatisering tot machinebouw.
Ontwerpen van technische installatie, maken van bouwkundige plattegronden en blokschemaís, maken van revisietekeningen, kabel- en lichtberekeningen.
Opnemen van werkzaamheden en adviseren van de klant, begeleiden van monteurs, opzetten en beheren van werkbegroting, organiseren van materiaal en materieel.
Werkvoorbereider/calculator Industriele automatisering. Maken van calculaties, organiseren van materiaal en materieel, inplannen en begeleiden van monteurs.
Zelfstandig aanpassingen en uitbreidingen realiseren aan bestaande installaties, maar ook compleet nieuwe installaties in de industrie, utiliteit en woningbouw. meedraaien in een 24-uurs storingsdienst.