Openstaande vacatures

Je vindt hier alle openstaande vacatures. Zie je meerdere functies die voor jou geschikt zijn en wil je eerst een oriŽnterend gesprek? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Zit jouw baan er niet bij en denk je toch iets te kunnen betekenen voor Hoppenbrouwers? Stuur dan een open sollicitatie.

Vanaf heden hebben wij een nieuw sollicitatieproces, mocht je opmerkingen of problemen hebben horen wij het graag. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze afdeling verbeteren en vernieuwen, TV@hoppenbrouwers.nl

Je volgt een BBL opleiding ICT beheerder 4 of medewerker ICT beheer 3 en hebt zin om aan de slag te gaan. Je gaat 1 dag per week naar school en daarnaast werk je 4 dagen per week binnen ons bedrijf.
Realiseren en zelfstandig installeren van (deel-)installaties, toezicht houden op de kwaliteit van de installatie en sturing geven aan onderaannemers.
IndustriŽle automatisering. Alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden aan proces- en productie-installaties, zoals bekabelen, aansluiten en testen van besturingsinstallaties.
Duurzame energie (zonnepanelen). Elektrische en mechanise installatie van zonnepanelen bij zakelijke en particulieren klanten, installatie van de meterkast tot op het dak. Aansturen van maximaal 3 medewerkers.
Verantwoordelijk voor een efficiŽnte en effectieve realisatie van ďverbeteringen en vernieuwingenĒ binnen de gestelde doelstellingen, begeleiden en ondersteunen van verbeterprojecten, houden van procesaudits, analyseren van de probleemsituatie, verbeteringen aan standaard documenten en dashboards in het ERP systeem Syntess Atrium.
Werkvoorbereider/calculator Industriele automatisering. Maken van calculaties, organiseren van materiaal en materieel, inplannen en begeleiden van monteurs.
Zelfstandig installeren, repareren en onderhouden van (deel-) installaties, in bedrijfstellen en opleveren van installaties, meedraaien in een 24-uurs storingsdienst.
Zelfstandig aanleggen van beveiligingsinstallaties zoals inbraaksignalerings- en camerasystemen, brandmeld- en ontruimingsinstallaties en toegangscontrole.