Openstaande vacatures

Je vindt hier alle openstaande vacatures. Zie je meerdere functies die voor jou geschikt zijn en wil je eerst een oriŽnterend gesprek? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Zit jouw baan er niet bij en denk je toch iets te kunnen betekenen voor Hoppenbrouwers? Stuur dan een open sollicitatie.

We zijn op zoek naar een student voor het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden in ons pand. Minimale leeftijd 18 jaar.
Een duale leerlroute biedt de mogelijkheid om je HBO Elektrotechniek diploma te halen in een combinatie van leren en werken. Je gaat 1 dag en avond per week naar school en komt 3 of 4 dagen per week werken.
aanleggen van beveiligingsinstallaties zoals inbraaksignalerings- en camerasystemen, brandmeld- en ontruimingsinstallaties en toegangscontrole.
Realiseren en zelfstandig installeren van (deel-)installaties, toezicht houden op de kwaliteit van de installatie en sturing geven aan onderaannemers.
Realiseren en zelfstandig installeren van (deel-)installaties, Plannen en uitvoeren in overleg met klant en projectteam, Leidinggeven aan maximaal vijf medewerkers.
Inspecteren conform NEN 1010, NEN 3140 en thermografie, interpreteren van meetgegevens, opstellen van inspectierapporten, adviseren van collegaís en klanten.
Het programmeren, testen en inbedrijf stellen van PLC/SCADA besturingen voor de industriŽle bedrijfstak van procesautomatisering tot machinebouw in teamverband en onder leiding van een ervaren software engineer.
IndustriŽle automatisering. Alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden aan proces- en productie-installaties, zoals bekabelen, aansluiten en testen van besturingsinstallaties.
Realiseren en installeren van beveiligings- en brandmeldinstallaties onder begeleiding van een ervaren collega
Zit jouw baan er niet bij en denk je toch iets te kunnen betekenen voor Hoppenbrouwers? Stuur dan een open sollicitatie.
Realiseren van besturingspanelen volgens tekening, realiseren van verdeelsystemen volgens installatieschema.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de financiŽle en project administratie en voor analyses en signaleringen omtrent de projectadministratie.
Het programmeren, testen en inbedrijf stellen van PLC/SCADA besturingen voor de industriŽle bedrijfstak van procesautomatisering tot machinebouw.
Ontwerpen van technische installatie, maken van bouwkundige plattegronden en blokschemaís, maken van revisietekeningen, kabel- en lichtberekeningen.
Werkvoorbereider/calculator Industriele automatisering. Maken van calculaties, organiseren van materiaal en materieel, inplannen en begeleiden van monteurs.
Zelfstandig aanpassingen en uitbreidingen realiseren aan bestaande installaties, maar ook compleet nieuwe installaties in de industrie, utiliteit en woningbouw. meedraaien in een 24-uurs storingsdienst.