HOPPENBROUWERS WERKT OOK VOOR JOU

Technische banenavond 24 november aanstaande

Heb jij ervaring in de elektrotechniek of studeer je binnenkort af en ben je op zoek naar een leuke baan? Kom dan naar onze technische banenavond op:

Maandag 24 november

Van 19.00 tot 21.30 uur

Hoppenbrouwers Elektrotechniek BV uit Udenhout is een technisch installatiebedrijf met 300 medewerkers. We werken aan mooie projecten in de regio. Je komt ons tegen in de Utiliteit en Woningbouw, IndustriŽle automatisering, Beveiliging, Datanetwerken, Inspectie, Onderhoud, Service en Duurzame energie.

Door de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar nieuwe collegaís. We besteden veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Onze filosofie is: tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Heb je interesse in een functie als Leidinggevend eerste monteur, Eerste monteur, Monteur, Werkvoorbereider, Calculator, Software-engineer, Tekenaar, Ontwerper of ProjectcoŲrdinator? Of staat de functie die je zoekt er niet bij, maar wil je wel graag bij ons bedrijf werken? Dan zien we je graag op 24 november.

Tijdens deze banenavond presenteren we ons bedrijf op een informele manier. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om persoonlijk met een aantal medewerkers te spreken over onze vacatures en mogelijkheden.

Graag willen we weten hoeveel mensen we deze avond kunnen verwachten. Dus schrijf je hier voor 20 november in.

We zien er naar uit je te ontmoeten!

Merel en Miriam

Personeelszaken