HOPPENBROUWERS WERKT OOK VOOR JOU

Update overname Van Wanrooij (6 augustus 2014)

Inmiddels hebben wij diverse (oud Van Wanrooij Elektrotechniek-) klanten mogen verwelkomen en daar zijn we erg blij mee. Net als met de zes medewerkers van Van Wanrooij die nu bij ons in dienst zijn. Volgende week ontvangen alle voormalige relaties van Van Wanrooij van ons een uitnodiging voor een kennismaking met ons bedrijf en onze medewerkers. U kunt zich hiervoor ook inschrijven via onze website.


Hoppenbrouwers neemt Van Wanrooij Elektrotechniek uit Dongen over (18 april 2014)

Hoppenbrouwers Elektrotechniek heeft met curator mr. Thijs Schraven van Advocatenkantoor De Voort Advocaten | Mediators in Tilburg overeenstemming bereikt over de overname van de onderdelen utiliteit, beveiliging, industriële automatisering, beheer en inspectie, 24 uurs-storingsdienst en elektrotechniek van het Dongense bedrijf.

Van Wanrooij Elektrotechniek BV, opgericht in december 1979, was sinds jaren actief in de utiliteitsbouw, beveiligingselektronica, industriële automatisering en telefonie. Op 8 april 2014 werd het bedrijf in staat van faillissement verklaard.

De 52 medewerkers van Van Wanrooij zijn vorige week ingelicht door de curator over het faillissement. Hoppenbrouwers nodigt vandaag de medewerkers uit voor een persoonlijk gesprek en verwacht 20 à 25 mensen aan te nemen.

Hoppenbrouwers zet de activiteiten voort waardoor continuïteit voor de klanten gewaarborgd blijft.

“De overname past goed bij de cultuur van Hoppenbrouwers,” vertelt Henny de Haas. “Het werk sluit goed aan bij het onze en we verwachten dan ook dat de overname flexibel zal verlopen. Binnenkort nodigen we alle relaties uit voor een kennismakingsavond bij ons in Udenhout,” aldus Henny de Haas.