HOPPENBROUWERS WERKT OOK VOOR JOU

Hoppenbrouwers neemt Van Wanrooij Elektrotechniek uit Dongen over (18 april 2014)

Hoppenbrouwers Elektrotechniek heeft met curator mr. Thijs Schraven van Advocatenkantoor De Voort Advocaten | Mediators in Tilburg overeenstemming bereikt over de overname van de onderdelen utiliteit, beveiliging, industriële automatisering, beheer en inspectie, 24 uurs-storingsdienst en elektrotechniek van het Dongense bedrijf.

Van Wanrooij Elektrotechniek BV, opgericht in december 1979, was sinds jaren actief in de utiliteitsbouw, beveiligingselektronica, industriële automatisering en telefonie. Op 8 april 2014 werd het bedrijf in staat van faillissement verklaard.

De 52 medewerkers van Van Wanrooij zijn vorige week ingelicht door de curator over het faillissement. Hoppenbrouwers nodigt vandaag de medewerkers uit voor een persoonlijk gesprek en verwacht 20 à 25 mensen aan te nemen.

Hoppenbrouwers zet de activiteiten voort waardoor continuïteit voor de klanten gewaarborgd blijft.

“De overname past goed bij de cultuur van Hoppenbrouwers,” vertelt Henny de Haas. “Het werk sluit goed aan bij het onze en we verwachten dan ook dat de overname flexibel zal verlopen. Binnenkort nodigen we alle relaties uit voor een kennismakingsavond bij ons in Udenhout,” aldus Henny de Haas.