Beveiliging

Klanten een gevoel van veiligheid bezorgen, daar werken wij dagelijks aan vanuit het cluster Beveiliging. Je bent namelijk continu met beveiligingsinstallaties bezig. We gaan aan de slag voor projecten in de inbraakbeveiliging, camerasystemen, toegangscontrole en brandmeldinstallaties.

 

Wij starten niet zomaar een project. We willen alle ins en outs weten van de klant en achterhalen waar diegene daadwerkelijk naar op zoek is. Jij vraagt door en bent altijd benieuwd naar de waarom-vraag. Waarom wil diegene precies een camerasysteem? Zo kan die vraag uitrollen tot lange afstand camera’s en een detectiepoort. Samen vinden we de beste oplossing.

Dit is jouw werk

Samenwerken en elkaar uitdagen. Blijven leren en ontwikkelen, dat vinden we belangrijk binnen cluster Beveiliging. Welke rol je ook hebt, we staan nooit stil. In deze branche volgen ontwikkelingen elkaar namelijk in rap tempo op.

Zoals Apple vaak uitkomt met een nieuwe iPhone, zo komen er ook vaak nieuwe camerasystemen op de markt. Iedere keer verbreed en verbetert. Een camerasysteem met een hoge beeldkwaliteit is niks nieuws meer. Maar of deze geschikt is voor thermische detectie bijvoorbeeld wel. Daarnaast eist de sector steeds meer kennis van software en computers. We tillen onze kennis naar een hoger niveau met opleidingen en cursussen.

Waarom kiezen voor Beveiliging?

Rico

“Ik krijg de ruimte om een eigen werkwijze te bepalen.”

Lees Rico's verhaal

Samen voor de beste beveiliging

Klanten van een veilige plek voorzien, dat is een flinke klus. Je staat er dan ook niet alleen voor. Je werkt namelijk nauw samen met collega's. Want een nieuw inbraak- en camerasysteem voor een logistiek terrein is natuurlijk geen solotaak: meerdere mensen trekken kabels, en hangen samen camera’s op.

Waarom jij dit wilt

  • Continu verbeteren en bijleren van vaardigheden.
  • Bouwen aan een veilige omgeving.
  • Focus verschuift naar datagedreven installaties.
  • Achterliggende klantvraag staat voorop.

Bij jou in de buurt

Onze beveiligingsteams werken verspreid door het land, en zijn te vinden op verschillende vestigingen. Zo hebben we altijd een vestiging en team bij jou in de buurt!

Vind je droombaan in Beveiliging

Bekijk alle vacatures

Jij bepaalt jouw favoriete markt

Beveiliging is overal. In alle markten is jouw functie van groot belang. Medewerkers in een kantoorpand willen zich net zo veilig voelen als bewoners in een verzorgingstehuis. Voor welke markt jij aan de slag gaat, bepalen we in overleg. Zo is er voor verzorgingstehuizen een andere werkwijze gewenst dan bij een logistiek bedrijf. Gereedschap mag bijvoorbeeld niet in de gangen van het verzorgingshuis blijven liggen, en de bewoners komen wellicht wat vaker met vragen.

Jij start niet zomaar een baan, maar wilt alle ins en outs weten