Elektro-
techniek

Zonder elektrotechniek geen licht, geen werkende machines of apparaten en zelfs geen stromend water. Jouw werk binnen deze discipline is onmisbaar.

Om je de meest passende werkplek te bieden, geef jij je voorkeur aan: in een specifieke markt aan de slag met grote, complexe projecten of juist kortlopende projecten. Misschien wil je liever de binnendienst in en ambieer je een leidinggevende rol? Neus dan rond in onze uitdagende elektrotechniek vacatures! 

Specialiseren vanuit jouw vakkennis

Als we werken in de elektrotechniek moeten omschrijven, is afwisselend een passend antwoord. Binnen deze discipline kun je je blijven specialiseren en vanuit jouw kennis en expertise een markt kiezen waarin je wilt werken. Want binnen een markt is iedere vraag anders. En projecten wisselen elkaar af.

 

Waarom jij een baan wilt in deze technische tak van sport:

 • Onze medewerkers staan op één.
 • We zorgen voor afwisselende opdrachten.
 • Je mag je specialiseren in een specifieke markt.

Welke elektro vacature is geschikt voor jou?

Er zijn verschillende redenen waarom een elektro vacature bij iemand kan passen, ongeacht het niveau van opleiding. Als je bijvoorbeeld een MBO-opleiding elektrotechniek hebt afgerond, kun je solliciteren op vacatures voor technici op verschillende niveaus. Deze vacatures kunnen variëren van elektromonteur tot aan het oplossen van complexe technische problemen. Maar ook het uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan elektrische installaties in de elektrotechniek.

 

Voor mensen met een HBO-opleiding in de elektrotechniek, zijn er ook verschillende vacatures beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld vacatures voor elektrotechnisch ingenieurs, projectleiders, en software engineers in de elektrotechniek.

 

Het is belangrijk om te onthouden dat elektrotechniek vacatures niet alleen geschikt zijn voor mensen met een elektrotechnische achtergrond. Er zijn bijvoorbeeld ook vacatures waarbij jij alle kneepjes van het vak kan leren, en jij bouwt aan een carrière als elektrotechnicus.

Waarom kiezen voor Elektrotechniek?

Edwin

“Als jij uitspreekt wat je wilt, en je gaat ervoor, dan wordt je inzet beloond."

Lees Edwins verhaal

Onze projecten

We maken onderscheid tussen twee soorten teams: langdurige- en kortlopende projecten. Het team van de langdurige projecten installeert bijvoorbeeld de elektrotechniek in een distributiecentrum, nieuwbouwpand of een gerenoveerde school. Wanneer zij de laatste kabel verbinden en schroef aandraaien, geeft dit team het stokje over aan het team kortelopende projecten. Deze technici zijn er voor alle klussen. De ene keer verplaatsen ze een stopcontact, de andere keer verleggen ze de elektrotechniek van een complete verdieping. Lekker afwisselend.

Die afwisseling vraagt wel om flexibiliteit. De opdrachtgever moet zo min mogelijk hinder van ons ervaren, dus passen we onze werkwijze op hen aan. Soms betekent dat werken in de avonduren of weekenden. Het teamgevoel staat bij ons op de eerste plaats, ook al werk je in koppels of zelfstandig. Je staat de opdrachtgever te woord, denkt creatief met hen mee en overtuigt ze van jouw expertise. Ondanks dat je veel zelfstandig werkt, sta je er nooit alleen voor. Je bent maar één telefoontje verwijderd van je team.

Wij zijn van alle markten thuis. Leuk, want zo kies jij welke markt je het best past.

 • Kantoren
 • Gemeente & Overheid
 • Ziekenhuizen
 • Distributie & Logistiek
 • Onderwijs
 • Zorg & Woningbouw
 • Recreatie & Amusement
 • Retail
 • Industrie
 • Water & Infra

 

Vind je droombaan in Elektrotechniek

Bekijk alle vacatures

Onze vestigingen

Hoppenbrouwers staat nooit stil, dus jij ook niet. We ontwikkelen en groeien continu. Daar nemen we jou in mee. Er is altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. 

Jezelf opladen met een nieuwe baan?