Sprinkler

Hey aanpakker, jij wilt aan de slag bij het specialisme Sprinkler bij Hoppenbrouwers. Dan werk je vanuit onze locatie in Udenhout, ga je aan de slag in het binnen- of buitenteam en verdiep je je in de veiligheid van anderen. Het binnenteam zorgt voor het ontwerp en het buitenteam voor de uitvoering. We vertellen je meer over je toekomstige functie.

 

Gebouwen lijken aan de buitenkant misschien op elkaar, maar dat geldt niet voor de sprinklerinstallatie binnen: die ontwerpen en installeren we op maat. Bij alle projecten of aanvragen kijken we naar de aspecten die van belang zijn voor de sprinklerinstallatie: van de constructie van het gebouw tot het gebruik, de producten en de opslaghoogtes. Dat doen we bij bijvoorbeeld distributiecentra, kantoren, winkelpanden en woontorens.

Zo gaat het eraan toe

Een aanvraag komt binnen en we bepalen de complexiteit ervan. Vaak betrekken we meteen een projectleider en engineer. Vervolgens kijken we of er andere disciplines binnen Hoppenbrouwers moeten aansluiten. Daarna haakt ook de uitvoerder aan. Die kijkt mee met het ontwerp, om te bepalen hoe de installatie het slimst kan worden opgezet. Tijdens de realisering houdt een uitvoerder of leidinggevend eerste monteur altijd het overzicht.

Waarom kiezen voor Sprinkler?

Jochem

"Het is een hele zichtbare installatie. En dat vind ik mooi."

Lees Jochems verhaal

Je bent een ochtendmens

Vroeg opstaan is geen probleem voor onze collega’s. Eerst een bak koffie en doorspreken wat er gaat gebeuren, en dan direct aan de slag: van een basisnet ophangen tot alarmkleppen en een pompkamer monteren. Het is veelzijdig werk.

Waarom je hier wilt werken

  • Werken bij een bedrijf waar de medewerker op één staat.
  • Samenwerken met enthousiaste en ervaren collega´s.
  • Goede verhouding tussen werk en privé.
  • Kwaliteit leveren.
  • Leren over ontwikkelingen sprinklerinstallatie.

Stappen zetten en doorgroeien

Dag één en je bent meteen onderdeel van ons team. Of je nu een rugzak aan ervaring meeneemt of net als leerling monteur start. Met de juiste begeleiding zet jij stappen. Wil je doorgroeien van leerling monteur naar leidinggevend eerste monteur of nog verder? Dan zorgen we daarvoor met de juiste begeleiding en handvatten. We geven je bijvoorbeeld gepaste trainingen en steeds meer verantwoordelijkheid, zodat je uiteindelijk je eigen project kunt leiden.

Keuze uit projecten

We kijken waar jouw interesses en passie liggen. Door onze diversiteit aan grote en kleine projecten kan een team een halfjaar of langer bezig zijn met een groot project, of juist meewerken aan een kleine klus van enkele dagen of weken. Net zoals onze sprinklersystemen, zijn de functies maatwerk. Vertel waar je ambities liggen en we vullen samen je functie in.

Sprinkler serviceteam

Voordat we een project opleveren, komt ons serviceteam in beeld. Dat team is onderdeel van het cluster Sprinkler. Voor een goede overdracht om de installatie te onderhouden, loopt de servicemonteur aan het einde van het project mee. Samen met de projectmonteur test hij de sprinklerinstallatie en wordt alle kennis aan het serviceteam overgedragen.

 

Functies binnen het serviceteam:

  • Leerling monteur
  • Servicemonteur
  • Servicespecialist
  • Servicecoördinator
  • Projectondersteuner

Vind je droombaan binnen Sprinkler

Bekijk alle vacatures

Onze vestigingen

Hoppenbrouwers staat nooit stil, dus jij ook niet. We ontwikkelen en groeien continu. Daar nemen we jou in mee. Er is altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. 

Ga jij de uitdaging aan?