Laat je Omscholen

Jij werkt al een aantal jaar in een bepaalde branche. Maar toch knaagt er iets: je zit niet helemaal op je plek en wilt liever omscholen naar een technisch beroep. Dat kan! Kom als zij-instromer werken bij Hoppenbrouwers Techniek.

 

Bij Hoppenbrouwers zijn er verschillende zij-instroomtrajecten. Zo kun je je omscholen binnen diverse disciplines of kiezen voor een verkort omscholingstraject. Er is veel mogelijk en wij denken graag met jou mee vanuit jouw talent. 

De diesel moest op gang komen

Of je nu uit de horeca of klantenservice komt, inmiddels weet je waar jouw grote passie ligt: in de techniek. Combineer werken en leren bij Hoppenbrouwers en voorkom dat je weer vijf dagen in de week in de schoolbanken zit. Volg een studie tot monteur elektrotechniek of werktuigbouwkunde die maximaal drie jaar duurt. Doe jij het liever wat sneller? Kies dan voor een verkort omscholingstraject. 

 

Je vult jouw werkweek bij ons op de werkvloer door vier of vijf werkdagen praktijkervaring op te doen. Binnen onze zelfsturende teams ga je direct aan de slag. Jij bent meteen onderdeel van het team, staat met je voeten in de klei en wordt begeleid om zelfstandig te werken.

Stroom bij ons binnen

Klaar voor jouw carrièreswitch?

Vacatures voor zij-instromers

Kies uit ons aanbod

Omscholingstraject Elektrotechniek

Bekijk vacatures

Omscholingstraject Werktuigbouwkunde

Bekijk vacatures

Omscholingstraject Industriële Automatisering

Bekijk vacatures

Verkort Omscholingstraject Installatiemonteur

Bekijk vacatures

Verkort Omscholingstraject Technisch Beheer

Bekijk vacatures

Verkort Omscholingstraject Beveiligingsmonteur

Bekijk vacatures

Verkort Omscholingstraject Elektrotechniek

Bekijk vacatures

Verkort Omscholingstraject Zonnepanelen

Bekijk vacatures
1/8

Verkort Omscholingstraject

Iedereen met affiniteit voor techniek en een flinke dosis enthousiasme mag aankloppen. Ook zonder technische werkervaring. We leiden je binnen drie maanden op tot installatiemedewerker in onze eigen academy. Tijdens de opleiding betalen we je gewoon uit. Klaargestoomd? Samen met je collega kom je bij onze klanten over de vloer en zorgen jullie ervoor dat ze er weer warm bij zitten.

Verhalen van Zij-instromers aan het werk

Kim

"Ondanks dat ik nog veel moet leren, voel ik mij een volwaardig medewerker."

Lees Kims verhaal

Bob

"Ze zien snel wat je wel en wat je nog niet kunt en wat ze van je kunnen vragen."

Lees Bobs verhaal

Guus

"Er wordt echt naar je ambities geluisterd en ik krijg de ruimte om deze ambities na te jagen."

Lees Guus' verhaal

Uniek aan het Zij-instromerstraject

  • Een vast contract - Haal binnen de gestelde tijd jouw diploma en ontvang een vast contract.
  • Onderdeel van het team - Bij de start van jouw traject ben je direct onderdeel van het team. Jij bent dagelijks aan het werk met ervaren technici die jou de kneepjes van het vak direct leren. Zo leer je handigheden die je niet in de theorieboeken vindt.
  • Blijf in ontwikkeling - Ontwikkel jezelf verder met het zij-instromerstraject. Tijdens gesprekken met je coach bespreek je jouw kwaliteiten en carrièrewensen en bieden wij je vervolgens kansen. Na jouw omscholingstraject staan er tal van doorgroeimogelijkheden op je te wachten.

Handig om te weten

Voordat jij aan de slag gaat in de techniek als zij-instromer achterhalen we samen of de gekozen opleiding bij jou past. Dat doen we na jouw sollicitatie tijdens het vervolggesprek. Tegelijkertijd controleren we of jouw vooropleiding past bij het omscholingstraject. Als jij een mbo-opleiding hebt afgerond, dan is dat vaak geen probleem!

 

Eenmaal aan de slag als onze nieuwe zij-instromer? Dan betaalt Hoppenbrouwers de opleidingskosten en eventuele bijkomende studiekosten.

Thumbnail of YouTube video Thumbnail of YouTube video

Kom eens
langs voor
een bakkie