Technische Traineeship Elektro-
techniek

Word vakspecialist met een Traineeship Elektrotechniek

Jezelf verdiepen in elektrotechnische installaties en de wereld een stukje beter maken. Jij hebt grote ambities nu je technische hbo is afgerond. Binnen het traineeship elektrotechniek ga je ermee aan de slag. In tweeënhalf jaar ontdek je elk aspect van de elektrotechniek binnen Hoppenbrouwers Techniek. Je draait mee met verschillende teams en werkt aan uiteenlopende projecten. Zo kom je er gaandeweg achter in welke markt jij je wilt specialiseren. Wil jij je bijvoorbeeld toespitsen op utiliteit of ziekenhuizen? Dan kan dat binnen ons groeiende bedrijf.

Verhalen van Trainees aan het werk

Nick

"Het is bijzonder dat je binnen één organisatie echt nog alle kanten op kunt."

Lees Nicks verhaal

Kal

"Ik vond het tijd om aan het werk te gaan, maar daarnaast wilde ik wel blijven leren".

Lees Kals verhaal

Niels

"Tijdens dit traineeship zijn er vijf facetten die je doorloopt".

Lees Niels' verhaal

Jouw Traineeship Elektrotechniek bij Hoppenbrouwers

Als trainee in de elektrotechniek bepaal je zelf hoe het traject loopt. De ene maand sta je op de bouw kabelleidingen te lokaliseren. De andere maand ben je op kantoor bezig datanetwerken aan te leggen. Het ene traineeship elektrotechniek is dus de ander niet. Weet je nog niet precies welke weg je inslaat? Geen probleem. Daar helpen wij je bij. Weet je meteen dat jij je wilt bezighouden met gebouwbeheersystemen van kantoorpanden? 

Uniek aan het Traineeship Elektrotechniek

  • Bepaal zelf hoe jij het traineeship invult. Rouleer in verschillende teams en werk mee aan meerdere projecten. Of kies ervoor je voor langere tijd op een afdeling te binden.
  • Trek de jas aan van verschillende functies, zoals die van monteur, tekenaar of engineer.
  • Werk met een coach aan je persoonlijke ontwikkeling.

Goed om te weten

De unieke manier van leren en werken vertaalt zich in één dag school en de overige vier werkdagen ben jij bij ons op de vloer te vinden. De kosten van de post-bachelor Hogere Installatietechniek voor Elektrotechnische Installaties (HIT-E) aan de Avans+ worden door Hoppenbrouwers betaalt. In tweeënhalf jaar word jij vakspecialist elektrotechniek en staat er een vast contract aan het einde te wachten.

Jij staat op één

Als trainee sta je meteen midden in de actie. Met jouw traineecoach ontdek je waar de behoeftes liggen van de mensen op de bouw, zodat jij dat in de praktijk kunt vertalen in jouw installatietechnieken. Projectleider en traineecoach Bjorn van Grinsven is een van de begeleiders binnen Hoppenbrouwers: “Houd oren en ogen open, stel vragen en zorg dat je het werk van werkvoorbereiders kent. Alleen dan bied je de beste oplossing.” Als trainee ga je daar direct mee aan de slag.

Dit kun je van Hoppenbrouwers verwachten

Hoppenbrouwers groeit. Daar pluk jij als trainee de vruchten van. De doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf zijn eindeloos. Je ontwikkelt jezelf naar een hogere functie, switcht van afdeling voor meer uitdaging of werkt liever binnen dan op de bouw. Alles is bespreekbaar. Kies welk team bij jou past. Door de vertrouwde sfeer voel jij je meteen op je gemak. De gemoedelijkheid van een familiebedrijf zit diep in onze vezels geworteld.

Kom eens langs voor een bakkie!