Werken in Middelharnis

Ben jij op zoek naar vacatures in Middelharnis? Bij Hoppenbrouwers Techniek zijn we altijd op zoek naar technisch talent. Ontdek de mogelijkheden en kom werken bij Hoppenbrouwers Techniek Middelharnis. We zijn een vertrouwd gezicht in de regio met meer dan 60 jaar kennis en ervaring. Gezelligheid, verbondenheid en zelfstandigheid is wat ons familiebedrijf kenmerkt. In 2022 is de vestiging Middelharnis aangesloten Hoppenbrouwers Techniek. Samen zetten we ons in voor de ontwikkeling van onze huidige én nieuwe medewerkers. 

Vanuit onze vestiging in Middelharnis werken wij aan prachtige projecten in klimaatsystemen, duurzame installaties, sanitaire installaties en service en onderhoud op zowel de particuliere- als zakelijke markt. Voor ons is samenwerken heel belangrijk. We waarderen de open en eerlijkheid van onze medewerkers en zullen samen nieuwe projecten aan gaan. Het voordelen van op het eiland Goeree-Overflakkee zitten, zijn de mogelijkheden die we krijgen op regionaal niveau. 

Werkplezier bij Hoppenbrouwers Middelharnis

Werk je bij Hoppenbrouwers Middelharnis, dan werk je bij een Top Employer. Een certificering waar we trots op zijn. Net als op het resultaat van ons medewerkers tevredenheidsonderzoek (MTO). Onze collega’s uit Middelharnis waarderen ons met een 7,8 (2023). Vestigingsleider Cees Kievit: “Het unieke aan onze vestiging is onze zelfstandigheid. Iedereen is vrij om zijn eigen keuzes te maken. Eigenlijk is iedereen een soort kleine ondernemer, waar we samen voor het beste resultaat gaan.”

 

Voor ons is samenwerken heel belangrijk. We gaan samen uitdagingen aan en we vieren samen de successen. Dit doen we onder andere tijdens de vrijdagmiddagborrel, onze BBQ en het jaarlijkse personeelsfeest. Onze medewerkers hebben de ambitie om door te groeien. Geen ambitie is te groot. Samen zorgen we voor een goede en solide basis in de regio.

Vestigingsleider Cees Kievit: “Na een succesvolle integratie hebben we de activiteiten van Hoppenbrouwers Techniek uit kunnen breiden in Zuid-Holland. Binnen onze vestiging houden we ons vooral bezig met werktuigbouwkundige werkzaamheden aan grondgebonden woningen. Deze nieuwbouwwoningen realiseren wij via een vast concept met vaste partners. Dit is een werkwijze die we erg goed beheersen en waardoor we onze relaties sneller kunnen bedienen. Daarnaast blijven we als zelfstandige vestiging ontwikkelen en werken we samen met andere Hoppenbrouwers vestigingen om onze processen te optimaliseren, om zo de beste kwaliteit te blijven leveren.”

Werken in de disciplines

Werktuigbouwkunde

Bekijk vakgebied

Technisch Beheer

Bekijk vakgebied
1/2