Werken als Engineer

Jouw passie is het programmeren van software. Of, ben jij toch meer van het ontwerpen van complexe installaties? En misschien word je wel heel blij van storingen oplossen. Wat het ook is: als techneut kun jij zeker je lol op bij Hoppenbrouwers Techniek.

Wat laat jouw technische hart sneller kloppen?

De technische uitdaging die bij je past, wacht al op je bij Hoppenbrouwers. De enige vraag die jij jezelf dient te stellen: waar gaat mijn techneutenhart sneller van kloppen?

We verdelen de engineers over twee takken: engineering gebouwgebonden installaties en engineering industriële automatisering. Onder laatstgenoemde tak vallen de hardware engineers, software engineers en service engineers.

 

Voordelen van werken als engineer:

  • Kennispartner: je werkt aan de toekomst van Hoppenbrouwers.
  • Werk met inhoud: pas je vakkennis toe en ga aan de slag met complexe vraagstukken..
  • Zelfsturende teams: eigen team waarin je je eigen verantwoordelijkheden hebt.

Soorten Engineers

Engineer Gebouwgebonden Installaties

Lees meer

Hardware Engineer

Lees meer

Software Engineer

Lees meer

Service Engineer

Lees meer
1/4

Waarvoor ben jij geprogrammeerd?

  • Engineer gebouwgebonden installaties: Jij ontwerpt de meest ingenieuze installaties. Je vertaalt de wensen van de klant en voorkomt met duidelijke tekeningen dat aannemers en installateurs voor verrassingen komen te staan.
  • Hardware engineer: Ga aan de slag met het ontwerpen van besturingskasten. Of bedenk de tekening voor zonnepanelen en hoofdverdelers. Ieder project en iedere klantvraag heeft een andere kijk en oplossing nodig.
  • Software engineer: Jij ben bevlogen over software. Daarin ga je uitdagende problemen niet uit de weg en weet je jouw ideeën voor installaties moeiteloos te vertalen naar concrete plannen.
  • Service engineer: Jij kent ieder facet van engineering, weet alles van software tot hardware. En met jouw kennis, creativiteit en inzicht weet jij storingen zonder probleem op te lossen.

Wat is jouw discipline?

Elektrotechniek

Bekijk vakgebied

Werktuigbouwkunde

Bekijk vakgebied

Industriële Automatisering

Bekijk vakgebied

Duurzame Energie

Bekijk vakgebied

Meet- en Regeltechniek

Bekijk vakgebied

Technisch Beheer

Bekijk vakgebied
1/8

Onze vestigingen

Een belangrijke pijler voor Hoppenbrouwers: onze lokale geworteldheid. We zijn zo veel mogelijk regionaal aanwezig en altijd dichtbij. En met onze ambitie voor een landelijke dekking is het mogelijk om medewerkers mee te laten groeien en ontwikkelen.

Software of toch hardware?