Werken als Hardware Engineer

Hardware installaties berekenen en ontwerpen: jij doet het elke dag met veel plezier. Niet gek, want als hardware engineer ben je een techneut in hart en nieren.

 

Hardware engineering is niet voor één gat te vangen. Ieder project en iedere klantvraag heeft een andere kijk en oplossing nodig. Ga aan de slag met het ontwerpen van besturingskasten. Of bedenk de besturingstekening voor zonnepanelen en hoofdverdelers.

Werken als Hardware Engineer: zo ziet dat eruit

De eerste stap die je onderneemt bij het ontwerpen, is het verzamelen van de benodigde informatie. Ook spar je als hardware engineer waar nodig met collega's. Door een grote verscheidenheid aan projecten heb je iedere werkdag wel weer een nieuwe technische uitdaging om te tackelen.

 

Voordelen van werken als hardware engineer:

  • Doorgroeimogelijkheden: wij stimuleren jouw ontwikkeling.
  • Zelfstandige teams: eigen team waarin je je eigen verantwoordelijkheden hebt.
  • Hoppenbrouwers groeit: je bouwt mee aan de toekomst.

Verhalen van Hardware Engineers aan het werk

Robin

"Het werken in de techniek is erg uitdagend. Elk project hier is anders."

Lees Robins verhaal

Niemand is uitgeleerd, zelfs jij niet

Zin om de uitdaging aan te gaan? Het maakt niet uit of jij die oude rot in het vak bent of net van school komt: bij Hoppenbrouwers is er plek voor iedereen. Hoewel iedereen op een ander moment bij ons komt, is één ding gelijk: je bent nooit uitgeleerd.

Wat is jouw discipline?

Industriële Automatisering

Bekijk vakgebied
1/1

Onze vestigingen

Een belangrijke pijler voor Hoppenbrouwers: onze lokale geworteldheid. We zijn zo veel mogelijk regionaal aanwezig en altijd dichtbij. En met onze ambitie voor een landelijke dekking is het mogelijk om medewerkers mee te laten groeien en ontwikkelen.

De schakel tussen vacature en werkplek?

Interessante info?
Deel met jezelf of anderen