Volg een bbl-traject

Jouw vmbo-diploma heb je op zak. Feest! En nu ga je verder leren. Maar de hele dag met je neus in de boeken, daar word je niet gelukkig van. Daarom zoek jij een bbl-traject in de techniek. Dat hebben we voor je!

 

Jouw hart ligt in de techniek en daar wil jij in doorgroeien. Dat doe je bij een Hoppenbrouwers vestiging bij jou in de buurt. Kies voor een bbl-traject elektrotechniek, werktuigbouwkunde of industriële automatisering. Ga aan de slag in onze leerschool als bbl’er en leer van onze ervaren medewerkers terwijl je bezig bent in een van onze disciplines.

Jij hoort erbij!

Vanaf dag één ben jij een volwaardig medewerker, onderdeel van het team. Met een vaste club mensen leer je alle kneepjes van het vak bij onze projecten.

Je werkt vier dagen per week bij ons. Daarvan krijg je een avond in de week extra hulp en begeleiding van je praktijkopleiders in onze praktijkschool. Eén dag per week ga je naar school. 

We helpen je op weg in onze praktijkschool

Van fulltime studeren naar fulltime werken: dat is een behoorlijke overgang. Met de praktijkschool helpen we je met de overstap van het voortgezet onderwijs naar het bedrijfsleven. Eén avond per week volg je lessen op de praktijkschool. Dit zorgt voor een extra contactmoment: samen met je collega’s die net als jij net gestart zijn en waarschijnlijk hetzelfde beleven. En ook met je praktijkopleider.

BBL Facts
& figures

16 praktijkscholen

Ze zitten verspreid over meerdere Hoppenbrouwers vestigingen!

39.236 scholingsuren

En dat alleen al in 2022!

Beoordeeld met een 7,8

Ons rapportcijfer van medewerkers.

41 bbl'ers in 2022

Schroef jíj die teller voor ons op?
1/4

Jouw voordelen als BBL'er bij Hoppenbrouwers

  • We betalen je opleidingskosten. Ook krijg je doorbetaald bij scholingsdagen op niveau 2, 3 en 4.
  • Je werkt mee aan gave uitdagende projecten waar je waardering en erkenning krijgt voor je werk.
  • Om de overgang van het voortgezet onderwijs naar het bedrijfsleven zo goed mogelijk te laten verlopen, ga je in jouw werkdagen ook aan de slag in onze praktijkschool. Hier ontvang je extra begeleiding.
  • Kom je er tijdens de opleiding achter dat jouw passie tóch niet binnen het door jouw gekozen bbl-traject ligt? Geen zorgen! We bieden een aantrekkelijke terugbetalingsregeling aan.

Sfeer proeven?

Loop een dagje met ons mee

Aanmelden

Kom langs voor een bakkie. Of colaatje.