Volg een Duaal-traject

Iedere dag in de schoolbanken voor een hbo-opleiding? Dat zie jij niet zo zitten. Jij wil geld verdienen, vlieguren maken en in het werkveld waar jouw hart ligt. Hoppenbrouwers heeft de ideale combinatie: werken én leren op hbo-niveau.

Thumbnail of YouTube video Thumbnail of YouTube video

Je kan alle kanten op: wat wordt jouw route?

Technische installaties? Die schrikken jou niet af. Sterker nog: je verdiept je er maar al te graag in. Ga aan de slag binnen de disciplines Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Industriële Automatisering en vindt uit wat jouw droomfuncties en -klussen zijn.

 

In ons duaal-traject bepaal jij samen met een coach jouw eigen route. En je kan alle kanten op. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

 

  • Maak als engineer een 3D-model voor een klimaatsysteem in een kantorencomplex.
  • Ontwerp als tekenaar elektrotechnische installaties voor de herhuisvesting van een school.
  • Help als werkvoorbereider mee aan een groot installatieproject voor een ziekenhuis.
  • Loop mee met een projectcoördinator bij een nieuwbouwproject voor een groot distributiecentrum.

5 voordelen van duaal leren

  • De opleidingskosten zijn voor ons en jij krijgt salaris.
  • Je gaat gelijk aan de slag op gave projecten.
  • Aan de slag in een fijne werksfeer!
  • Pas je kennis rechtstreeks toe in de praktijk.

Op zoek naar de sleutel tot jouw werkgeluk

Zo'n duaal-traject, hoe ziet dat er dan precies uit? Nou, je werkt wekelijks vier dagen voor Hoppenbrouwers en gaat één avond en dag naar school. Het is een fulltime opleiding dus, die helemaal wordt afgestemd op jouw behoeftes en doelen. Je krijgt daarin alle vrijheid en ook eigen verantwoordelijkheid. Samen maken we jouw traject op maat.

 

Een zoektocht, dat is het. Je gaat aan de slag binnen de Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Industriële Automatisering en volgt daarnaast een aansluitende studie die twee tot vier jaar duurt. Leer, doe praktijkervaring op en vindt uit of je bijvoorbeeld engineer, tekenaar of werkvoorbereider wil zijn. Jij ontdekt wat voor jou de sleutel is tot werkgeluk.

Verhalen van Duaal-studenten aan het werk

Els

"Soms ben ik de hele dag bezig met één tekening voor één project en soms ontwerp ik verschillende installaties voor meerdere projecten. Die afwisseling maakt het vooral fijn werken."

Lees Els' verhaal

Sfeer proeven?

Kom kennismaken op een van onze vestigingen!

Aanmelden

Alle ruimte om door te groeien

Hoppenbrouwers is groot, en groeit nog steeds. Binnen het bedrijf zijn jouw ontwikkelmogelijkheden dan ook bijna onbegrensd.

 

Doorgroeien naar een hogere functie, jezelf specialiseren, switchen van afdeling: het kan bij ons allemaal. Op onze kosten kun je opleidingen, cursussen en trainingen volgen. Het benodigde materiaal? Dat regelen wij.

Kom eens langs voor een bakkie