Jouw Technische Stage

Gemotiveerde slimmeriken, daar máken we plek voor. We zijn namelijk altijd op zoek naar vakspecialisten in spé. En dat komt goed uit, want jij bent bezig met een opleiding en zoekt een stageplaats. Alle Hoppenbrouwers vestigingen hebben plaats voor stagiairs op vmbo-, mbo- of hbo-niveau. 

Startschot in 3, 2, 1...

Zet je schoolmodus uit en stap in het bedrijfsleven. Pak je sportschoenen (of werkschoenen) erbij en ga in de startblokken staan. Want jouw stage begint bijna...

Voor je begint

Voordat het zover is, wil je weten waar je aan toe bent. Dat snappen we. Bij Hoppenbrouwers hebben we uitdagende stages en afstudeeropdrachten. Tijdens jouw stage stomen we je helemaal klaar voor het technische vak. Dat kan voor verschillende disciplines zoals Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industriële Automatisering of Duurzame Energie.

Stage lopen bij ons

Elektrotechniek

Werktuigbouwkunde

Industriële Automatisering

Engineering

Mechatronica

Verbeteren & Vernieuwen

Administratie

Communicatie & Marketing

HR

Bedrijfskunde

ICT & Data

Integrale Veiligheid

1/12

Geen 'koffie-halen-stage'

Jij bent geen stagiair, je bent een medewerker. Een volwaardige medewerker. Vanaf het eerste moment ben je onderdeel van het team. We waarderen je. En dat betekent dat je meteen kunt rekenen op eigen taken. Want koffie halen, dat doen we zelf wel.

 

Wist je dat we in 2022 wel 264 nieuwe stagiairs binnen Hoppenbrouwers hadden rondlopen? Zij werkten mee aan projecten, bouwden installaties voor het Hoppenbrouwers Experience Center (HEC) en kwamen met een aantal verbeterprojecten. Sluit jij je ook aan?

Waarom je bij ons stage wil lopen?

  • Onderdeel van het team! Je voert taken uit ter ondersteuning van een project. Aan het einde van jouw stage ben je klaargestoomd voor een toekomst in de techniek.
  • Je gaat aan de slag in een klein team dicht bij huis, waar de begeleiding en waardering ontvangt die je nodig hebt.
  • Voor niks gaat de zon op. Daarom staat er tegenover jouw werkzaamheden een ruime stagevergoeding.

Jij staat aan het roer

Hoelang de stage duurt, bepaal je zelf. We denken graag met je mee over de mogelijkheden en eisen vanuit jouw opleiding. Vaak zien we stages van een half jaar. Maar ook beroepsoriënterende stages van tien tot twaalf weken komen voorbij.

 

Wil je na het afstuderen ontdekken wat jij écht leuk werk vindt? Kies dan voor een traineeship. Ook die bieden we bij Hoppenbrouwers aan.

Wat je van ons mag verwachten


Een stage bij Hoppenbrouwers betekent niet dat je aan je lot wordt overgelaten. Je krijgt een persoonlijke coach die jou begeleidt. Samen bekijken jullie welke taken goed passen. Vanaf dag één ben je onderdeel van ons team. We nemen je mee in onze werkzaamheden en laten je van alles proeven tijdens jouw stage.

 

Je krijgt van ons een maandelijkse vergoeding. Voor een technische hbo-stage krijg je € 750,- bruto per maand. Voor mbo-niveau 2 is dat € 250,- en bij niveau 3 en 4 € 450,-. Ga je stagelopen voor een niet-technische hbo-stage dan krijg je € 350,- bruto per maand.

Nieuwste van het nieuwste

Ga als hbo-stagiair of afstudeerder aan de slag met het experimenteren met de nieuwste technieken in het Hoppenbrouwers Experience Center (HEC). Zo kun je allerlei onderdelen van de productielijn uitproberen zonder dat het van invloed is op de klant. Hoe je dat doet? Met een stage in ons HEC. Werk aan iets wat daadwerkelijk gebruikt gaat worden.

Thumbnail of YouTube video Thumbnail of YouTube video

Afscheid nemen bestaat niet

Na jouw stage moet je weer terug te schoolbanken in. Jammer! Maar jij kunt Hoppenbrouwers niet missen en dat snappen we goed. We bieden verschillende bijbanen zodat jij altijd ons team kunt komen versterken.

Sfeer proeven?

Kom kennismaken op een van onze vestigingen!

Aanmelden

Kom langs voor een bakkie. Of colaatje.