Mark Robbe

Ik ben precies waar ik moet zijn en ondertussen groei ik door.

Mark Robbe groeide als werkvoorbereider door naar de functie van projectleider werktuigbouwkunde in de automotive branche bij Hoppenbrouwers Techniek. Hij is onder meer verantwoordelijk voor een goede planning en zorgt dat de monteurs over de juiste materialen beschikken. “Geen dag is hetzelfde en het kan snel gaan. De ene week ben je met een potentiële klant aan het bellen, de week erop ga je aan de slag met een nieuw project voor datzelfde bedrijf.”

Mark werkt sinds de overname van Central Heating in 2019 bij Hoppenbrouwers. Mark: “Toen ik destijds hoorde van de overname dacht ik even: ‘Oei, nu wordt het heel onpersoonlijk en massaal’, maar Hoppenbrouwers is een familiebedrijf en dat voel je aan alles. De lijntjes zijn kort, er wordt naar je geluisterd en afspraken worden nagekomen. Dat werkt prettig.”

Volop mogelijkheden bij Hoppenbrouwers

Mark begon als werkvoorbereider en groeide door naar projectleider. Het werken als projectleider bevalt Mark goed: “Ik zorg dat de monteurs lekker aan de gang kunnen. Ook ben ik verantwoordelijk voor de planning en heb ik contact met opdrachtgevers en potentiële opdrachtgevers. Ik vind het leuk om nieuwe orders binnen te halen.”

 

Met de aanwezigheid van zelfsturende teams lijkt het alsof Mark zijn eigen onderneming aanstuurt. “Hoppenbrouwers is een groot bedrijf. Het voordeel is, dat er niets is wat niet kan”, geeft Mark aan. “We hebben alle expertise en materialen in huis om elk project tot een goed einde te brengen. Wanneer aan het eind van de rit de klant tevreden is, ben ik superblij.”

Op naar meer

Het team van Mark is inmiddels flink uitgebreid en goed op elkaar ingespeeld. “Mensen gaan hier voor elkaar door het vuur”, vertelt Mark enthousiast. “We zijn open en eerlijk en er is altijd ruimte voor kritiek. Feedback kan ik beter zeggen. Daar leer je van. Het heeft in ieder geval een positieve uitwerking, want mensen blijven lang hangen.”

 

Mark is een mooi voorbeeld dat groei gestimuleerd wordt binnen Hoppenbrouwers. “Ik heb nooit precies geweten wat bij me paste en daarom geen vastomlijnd doel voor ogen gehad. Ik heb eigenlijk steeds het gevoel dat ik al precies ben waar ik moet zijn en ondertussen groei ik door. Dat gaat vanzelf.”

Word jij de nieuwe collega van Mark?

Bekijk alle vacatures