Werken in Goedereede

Ben jij op zoek naar vacatures in Goedereede? Bij Hoppenbrouwers Techniek zijn we altijd op zoek naar technisch talent. Ontdek de mogelijkheden en kom werken bij Hoppenbrouwers Goedereede. Al sinds 1900 groeit en bloeit ons familiebedrijf. Nu ook onder de vlag van Hoppenbrouwers. Word jij onze nieuwe collega en werk je mee aan mooie projecten in de bruisende omgeving van Goedereede? 

Thumbnail of YouTube video Thumbnail of YouTube video

Vanuit onze vestiging in Goedereede zijn wij gespecialiseerd in installatiewerkzaamheden en duurzame energie in de luxe woningbouw, nieuwbouw en renovatieprojecten. De werkzaamheden lopen uiteen van het installeren en onderhouden van cv-ketels, warmtepompinstallaties, zonne-energie systemen, rioleringen en sanitair. Onze vestiging ligt in een bijzondere omgeving met veel mogelijkheden: steden als Rotterdam, Dordrecht, Delft, Goes en Middelburg liggen in de buurt. Onze vestiging ligt in een van de drukst bevolkte delen van Nederland. Ook de Botlek en de wereldhaven van Rotterdam liggen aan onze voeten. We zitten in het hart van de Nederlandse economie.

Een nieuwe ontwikkeling is de vorming van een nieuw team in Goedereede, dat zich gaat richten op de installaties in ziekenhuizen en grote utiliteitsgebouwen, zoals zorginstellingen, scholen en distributiecentra, in het Rijnmondgebied.

Werkplezier bij Hoppenbrouwers Goedereede

Werk je bij Hoppenbrouwers Goedereede, dan werk je bij een Top Employer. Een certificering waar we trots op zijn. Net als op het resultaat van ons medewerkers tevredenheidsonderzoek (MTO). Onze collega’s uit Goedereede waarderen ons met een 8 (2023).

Samen successen vieren

Voor ons is samenwerken heel belangrijk. Tussen onze collega’s onderling klikt het goed. We gaan samen uitdagingen aan en we vieren samen de successen. Dit doen we onder andere tijdens de vrijdagmiddagborrel, onze BBQ of haringparty en het jaarlijkse personeelsfeest. Onze medewerkers hebben de ambitie om door te groeien. Geen ambitie is te groot.

Werken in de disciplines

Werktuigbouwkunde

Bekijk vakgebied

Technisch Beheer

Bekijk vakgebied
1/2